powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Μπρατ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί για διακοπές στο νησάκι Διάπορος απέναντι από τη Βουρβουρού (πρώην Βίλα Βουλινού τ. Πρ. του ΠΑΟΚ)



Το διάσημο ζεύγος του Χόλιγουντ αναμένεται να βρεθεί, μαζί με τα παιδιά του για ολιγοήμερες διακοπές στο νησάκι Διάπορος απέναντι από τη Βουρβουρού. Διαθέτει μια πανέμορφη ιδιωτική παραλία και πλήρεις βοηθητικές εγκαταστάσεις.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τ ο διάσημο ζεύγος το υ Χόλιγουντ θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες, μετά τον
Δεκαπενταύγουστο, στη Σιθωνία Χαλκιδικής, για ολιγοήμερες διακοπές μαζί με τα έξι παιδιά τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες από ξενοδοχειακούς παράγοντες
της Χαλκιδικής, οι «Μπρατζελίνα» θα καταλύσουν στην πρώην βίλα-θρύλο του εκλιπόντος επιχειρηματία και πρώην προέδρου του ΠΑΟΚ, Θωμά Βουλινού στο νησάκι Διάπορος απέναντι από τη Βουρβουρού, την οποία αγόρασε πέρυσι και ανακαίνισε Γάλλος επιχειρηματίας, ο οποίος κατασκευάζει και πολυτελές συγκρότημα παραθεριστικών κατοικιών.
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι ψηφίζει Χαλκιδική, καθώς πριν από τρία χρόνια βρέθηκαν μαζί με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τον Τζον Τραβόλτα και άλλους φίλους τους στο Ποσείδι, με τέσσερα σούπερ γιοτ. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, γεύτηκαν παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες και διασκέδασαν με ελληνική μουσική, σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής.
Εξάλλου, το ζεύγος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, προτίθεται να καταβάλλει περί τα 4,7 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει το νησάκι του Ιονίου, Γαία. Το νησάκι που έχει έκταση 43 στρέμματα και άδεια για το χτίσιμο έξι κατοικιών, θα είναι ο ιδανικός τόπος για τα παιδιά του ζευγαριού, όπως γράφει η εφημερίδα: «Τα παιδιά θα μπορέσουν επιτέλους να παίξουν και να τρέξουν ελεύθερα, χωρίς να ανησυχούν για τους παπαράτσι», αναφέρει πηγή.
Σαν τη Χαλκιδική... δεν έχει για τον Μπρατ Πιτ και την Αντζελίν
Η πρώην βίλα του Θωμά Βουλινού από τα μέσα της δεκαετίας του '80 οπότε κατασκευάστηκε στο νησιάκι Διάπορος ήταν διάσημη για τη χλιδή και την πολυτέλειά της. 

Οι επιχειρηματίες της Χαλκιδικής ήδη τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση, καθώς η επίσκεψη των δύο σταρ αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση σε μια περίοδο που ο ελληνικός τουρισμός έχει μεγάλη ανάγκη από τέτοιου είδους προβολή. Όπως λένε, ο λόγος που η Χαλκιδική αποτελεί «σταθερή αξία» και κερδίζει συνεχώς νέους τουρίστες (πρόσφατα ανακυρήχθηκε από την Trivago ως ο νο 1 προορισμός στην Ελλάδα για τον Δεκαπενταύγουστο) είναι ο συνδυασμός του καταπράσινου περιβάλλοντος και των καταγάλανων νερών, που τη διαφοροποιεί από τους περισσότερους θερινούς προορισμούς της χώρας.

Μετά τον θάνατο του πρώην προέδρου του ΠΑΟΚ, η βίλα των 500 τμ με τα εννέα υπνοδωμάτια και τα πέντε μπάνια τέθηκε προς πώληση για περισσότερα από 6 εκατ.ευρώ, ωστόσο τον Μάιο του 2013 η τιμή της έπεσε στα 4,5 εκατ. ευρώ. Η τελική τιμή στην οποία αγόρασε τη βίλα ο Γάλλος επιχειρηματίας δεν έγινε γνωστή.   

voria.gr