powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Ταξίδια με μηχανές από την Ολανδία στα Αρχαία Στάγειρα.

Στιγμές από την δημοσιογραφική αποστολή του Ολλανδού δημοσιογράφου κ. Michiel van Dam για την προβολή των αρχαιολογικών χώρων των Αρχαίων Σταγείρων, στο πλαίσιο μεγιστοποίησης της προβολής του τουριστικού προϊόντος της
Ελλάδας, που διοργάνωσε το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Κάτω Χωρών σε συνέργεια με την Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής.
Ο Ολλανδός δημοσιογράφος θα αρθρογραφήσει για ένα ρεπορτάζ, με θέμα τον Μέγα Αλέξανδρο, το οποίο θα δημοσιευθεί στο ειδικευμένο περιοδικό για ταξίδια με μηχανές, το «Promotor ANWB».
Το περιοδικό εκδίδεται από τον σύλλογο αυτοκινητιστών Ολλανδίας ANWB, ο οποίος αποτελεί την πλέον ισχυρή τουριστική ένωση καταναλωτών, με ποικίλες ειδικευμένες εκδόσεις που αφορούν το πλατύ φάσμα τουρισμού δραστηριοτήτων που η ένωση ειδικεύεται. Το «Promotor ANWB», εκδίδεται 10 φορές το χρόνο σε 20.000 αντίτυπα και διαβάζεται από 116.000 αναγνώστες. 
Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Σαρρή για την βοήθειά του στην ξενάγηση και το Hotel GKEEA για την φιλοξενία που παρείχε στον δημοσιογράφο.

Είχαμε την τύχη να συναντήσουμε τον Διδάκτορα Αρχαιολογίας κ. Κ. Σισμανίδη ο οποίος μιλούσε την στιγμή εκείνη στο ΑΠΕ για την μεγάλη ανακάλυψη του τάφου του Αριστοτέλη.