Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής
Είναι πολλά να διαθέσει ο κάθε παραγωγός 1 λεπτό ανά κιλό από την από την παραγωγή του;
Νομίζετε ότι το ποσό είναι μικρό;
Λάθος!!!
Η Χαλκιδική έχει κατά μέσο όρο 80.000 τον.
Δηλαδή 80.000.000 κιλά επί 0,01€
Αν καταβληθούν ΟΛΑ τα χρήματα από τους ελαιοπαραγωγούς μαζεύετε το ποσό των 800.000 €
Tρελό νούμερο!!
Τι μπορεί να γίνει; ΠΟΛΛΑ!!!
Πρώτο από όλα, γραφείο προώθησης της ελιάς όπου επαγγελματίες manager θα ασχοληθούν με το management ελιάς.
Με στόχους:
• Την προβολή προϊόντων ελιάς, με τα ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που διαθέτει.
• Την ενθάρρυνση των Χαλκιδιωτών στην παραγωγή ενός προϊόντος που είναι ποιοτικό, υγιεινό, αειφορικό, παραδοσιακό και ντόπιο.
• Την αύξηση της βιολογικής και ολοκληρωμένης παραγωγής (Ελιάς).
• Την αύξηση της μεταποιητικής δραστηριότητας των προϊόντων ελιάς και η πιστοποίησή τους.
• Την προώθηση των τοπικών ποικιλιών «Χονδρολιά Χαλκιδικής» και «Χαλκιδικής» του είδους Olea Europea.
• Την ενίσχυση της απασχόλησης, η αύξηση του εισοδήματος του παραγωγού και του επιχειρηματία του τομέα αυτού καθώς και η ενίσχυση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.
• Την διασύνδεση του αγροτικού με τον τουριστικό τομέα της Χαλκιδικής.
Και ας προσθέσει ότι νομίζει ο καθένας θα κάνει καλό στο προϊόν μας.
Αν κρίνετε την ιδέα καλή κοινοποιήστε ώστε να την διαβάσουν όσοι γίνετε περισσότεροι!!!
ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ