powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Γκλέτσος σε Αρχιμανδρίτη Στυλίδας: Παππούλη μου, δεν υπάρχουν χρήματα ...δεν πληρώνετε και τέλη !!

Του ζήτησε λέει εκβιαστικά ο Αρχιμανδρίτης της περιοχής του να περνάει το απορριμματοφόρο από το μοναστήρι (ενώ δε πληρώνει δημοτικά τέλη) αλλιώς θα το πει στον περιφερειάρχη Κ. Μπακογιάννη "που τυγχάνει και μέλος των Φίλων της Μονής".
Απάντηση Γκλέτσου, αποκαλώντας τον "Παππούλη μου"
 Ο κ. Γκλέτσος του απάντησε σήμερα με προσωπική επιστολή, αποκαλώντας τον «Παππούλη μου», διαψεύδοντας ότι καταβάλλονται δημοτικά τέλη από τη Μονή και τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν γίνεται να συνεχιστεί η κατάσταση που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια... Στην αποψινή συνεδρίαση του Οργάνου ο Δήμαρχος Στυλίδας διάβασε τις δύο επιστολές ενημερώνοντας τους Δημοτικούς Συμβούλους, λέγοντας με έμφαση ότι η Μονή δεν πληρώνει ούτε δημοτικά τέλη, ούτε για τον ηλεκτροφωτισμό. Και δήλωσε με έμφαση «Εκβιασμοί σε μας δεν περνάνε. Η Μονή έχει δύο αυτοκίνητα
με κρατικές πινακίδες και κάποια στιγμή θα πρέπει να ελεγχθούν όλα αυτά όπως και οι εμπορικές δραστηριότητες που συντελούνται στο χώρο της".



Magnify Image


Πέντε σκέψεις. 

1) "Σας πληροφορούμε ότι δεν πληρώνετε τέλη!" Το υστερόγραφο είναι όλα τα λεφτά.

2) Αν καίγεται το μοναστήρι να επωφεληθεί (ΚΙ ΑΛΛΟ) από τις υπηρεσίες του κράτους, τουλάχιστον ας έδινε λίγα χρήματα για την επιδιόρθωση του απορριμματοφόρου. 

3) Ο κ. Γκλέτσος του απάντησε σήμερα με προσωπική επιστολή, αποκαλώντας τον «Παππούλη μου», διαψεύδοντας ότι καταβάλλονται δημοτικά τέλη από τη Μονή και τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν γίνεται να συνεχιστεί η κατάσταση που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια... Στην αποψινή συνεδρίαση του Οργάνου ο Δήμαρχος Στυλίδας διάβασε τις δύο επιστολές ενημερώνοντας τους Δημοτικούς Συμβούλους, λέγοντας με έμφαση ότι η Μονή δεν πληρώνει ούτε δημοτικά τέλη, ούτε για τον ηλεκτροφωτισμό. Και δήλωσε με έμφαση «Εκβιασμοί σε μας δεν περνάνε. Η Μονή έχει δύο αυτοκίνητα με κρατικές πινακίδες και κάποια στιγμή θα πρέπει να ελεγχθούν όλα αυτά όπως και οι εμπορικές δραστηριότητες που συντελούνται στο χώρο της".

4) Ftase Sta Akra Nails: "Για οσους δε γνωριζουν οι μονες ΔΕΝ πληρωνουν ΔΕΗ, ΤΕΛΗ, ΕΦΟΡΙΑ,ΦΠΑ οπως και ΕΝΦΙΑ.... Τους τα πληρωνουμε εμεις οι λοιποι.....

Magnify Image

5) Ναι, ο εν λόγω Σάπιος, είναι ο ίδιος Αρχιμανδρίτης Σάπιος που πριν κανά μήνα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των τροχαίων ενοχλήθηκε απ' τον έλεγχο ενώ έτρεχε με 157 χιλιόμετρα την ώρα, είπε μερικά "ξέρεις ποιος είμαι εγώ" και "δεν ντρέπεσαι μωρή" κι όταν η γυναίκα αστυνομικός επέμεινε ότι είχε κάνει παράβαση, αυτός την κλώτσησε και την χαστούκισε (αυτή έπεσε κάτω και λιποθύμησε), μπήκε στο αυτοκίνητο -με τις κρατικές πινακίδες- και εξαφανίστηκε.