powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Η σέξυ Σουλτάνα (Τάνια) Χριστοδουλίδου του Λοβέρδου παίρνει και εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ…

Θα μας λέει τα εκπαιδευτικά «Good Hot News»

 Σε «Σταμάτη Μαλέλη» της κυβέρνησης εξελίσσεται ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο υπουργός Παιδείας ανακαλύπτει ξανά, το πληθωρικό ταλέντο της Τάνιας Χριστοδουλίδου, το ίδιο που είχε ανακαλύψει πριν από δύο χρόνια ο Σταμάτης Μαλέλης και είχε φτιάξει μία ειδική εκπομπή για την Τάνια με τον τίτλο «Good News».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ακολουθώντας τα βήματα του Σταμάτη Μαλέλη, δίνει στην «στενή» συνεργάτιδά του εκπομπή στη ΝΕΡΙΤ υπό το πρόσχημα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης γιατί να μην ξεχνούμε η Τάνια είναι και δασκάλα και δημοσιογράφος και τα πάντα όλα.

Χιλιάδες οι άνεργοι! Η Ελλάδα όμως έχει μόνο την Τάνια για όλα τα πόστα.. Δασκάλα διορισμένη, Δημοσιογράφος, συνεργάτης με
υπεραρμοδιότητες στο γραφείο υπουργού, τώρα και παρουσιάστρια στη ΝΕΡΙΤ. Έλεος.
Η Τάνια στην «εκπαιδευτική» εκπομπή θα μας ενημερώνει πλέον για όλα τα καλά που συμβαίνουν στην παιδεία:

Πρώτον,  σε ποιο ταξίδι πήγε μαζί με τον υπουργό με τα λεφτά των Ελλήνων (μετά το σχετικό κράξιμο κατέβασε τις σχετικές αναρτήσεις με τα τοπία επίσκεψής τους από το facebook) και ποια ταξίδια περιμένει με προσμονή.
Δεύτερον, πόσα παιδάκια λιποθύμησαν από την ασιτία στα σχολεία.
Τρίτον, πόσα σχολεία δεν έχουν θέρμανση, πόσα είναι ερείπια και πόσα σχολεία είναι σε κατάληψη
Τέταρτον, πόσες χιλιάδες μαθητές είναι στους δρόμους σε πορείες και πόσες χιλιάδες περπατούν για να πάνε σχολείο μιας και τα πούλμαν είναι απλήρωτα και
Πέμπτον, για ποιες επίσημες δοξολογίες εθνικών εορτών δεν ξύπνησε τον υπουργό, γιατί η Τάνια είναι επιφορτισμένη και με αυτό το καθήκον. Ναι η «μαύρη» κάνει και αυτό! Το έδειξε και η ΕΔΕ, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο υπουργός, πως έφταιγε το γραφείο του, δηλαδή η Τάνια.

Ανυπομονεί η Ελλάδα, να δει την Τάνια στην εκπαιδευτική τηλεόραση να αναστατώνει μαθητές και γονείς με την καυτή της εμφάνιση. Όπως ακριβώς έκανε και στο STAR, όπως ακριβώς κάνει και στο υπουργείο Παιδείας και .. Θρησκευμάτων, εξιτάροντας, κοσμικούς και κληρικούς.

Ο υπουργός Παιδείας, μας χαρίζει την Τάνια του γραφείου του, έστω και τηλεοπτικά! Ποιος τη χάρη μας!
Μπορεί να μην έχουμε να φάμε.. αλλά θα δούμε!

Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τα «Good Hot News» ειδικά για την Παιδεία! Τα οποία μάλλον θα προβάλλονται μετά τα μπιπ.. του Θέμου.

Υπάρχει και μία σκέψη να λέει και τα θρησκευτικά, όμως στην αμφίεση θα έχουμε ένα θέμα.

Να σαι καλά Αντρέα που κατάλαβες σε ποια Ελλάδα θέλεις να γίνεις πρωθυπουργός και που κατάλαβες την κρίση με τους άστεγους και τους ανέργους.

Αυτό περιμέναμε από εσένα ..την Τάνια! Και μας την έδωσες!
Πες μας και εκείνο το αστείο που λες για την αριστερά, δημοκρατία, ισότητα, αξιοκρατία, ηθική κλπ