powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το χάλι στο οποίο έχει περιέλθει το Καυτανζόγλειου

Εικόνα αρχείου από το βοηθητικό
Ο κόμπος έφθασε στο χτένι και φορείς στη Θεσσαλονίκη αποφάσισαν ν’ αναλάβουν δράση για την κατάσταση στο Καυταζόγλειο στάδιο.
Σαν πρώτη κίνηση, την προσεχή Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου αναμένεται στις 5 το απόγευμα (η ώρα δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί) να γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Καυτανζογλείου σταδίου.
Ο χώρος αναμένεται να γεμίσει από αθλητές, προπονητές, παράγοντες και όσους «βιώνουν» καθημερινά το χάλι στο οποίο έχει περιέλθει το γήπεδο. Με το ταρτάν να είναι σκασμένο και επικίνδυνο για τους αθλητές που γυμνάζονται καθημερινά και άλλα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Οι «φωνές» της διοίκησης, που έχουν αποτυπωθεί και γραπτώς με
επιστολές προς το υπουργείο Αθλητισμού και τη ΓΓΑ δεν έχουν πιάσει τόπο. Κάθε ημέρα που περνάει η κατάσταση χειροτερεύει και έτσι, οι φορείς αποφάσισαν με τη συγκέντρωση να στείλουν ένα μήνυμα στην πολιτεία που αδιαφορεί. Αδιαφορία για το μεγαλύτερο κέντρο, που θέλει να λέγεται, υψηλού αθλητισμού της Βόρειας Ελλάδας. Έτσι, την Πέμπτη θα μετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι σύλλογοι της περιοχής, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, η διοίκηση του Καυτανζογλείου σταδίου και φυσικά Έλληνες πρωταθλητές και προπονητές.
του Τόλη Λελεκίδη