powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

ΤΟ Κ.Α.Π.Η ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ


Μαζική ήταν η παρουσία των ατόμων της τρίτης ηλικίας  σε εκδήλωση που έγινε την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου το βράδυ,  στο κατάστημα του Κ.Α.Π.Η Αγ.Νικολάου, προκειμένου να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου «Η Αλληλεγγύη» κ. Κωνσταντίνο Καρακυριαζή αναφορικά με τους σκοπούς, τους στόχους και τις δράσεις που υλοποιούνται στα πλαίσια των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων.
Η θετική ανταπόκριση των κατοίκων της τρίτης ηλικίας του Αγ.Νικολάου και η αποφασιστικότητα να  προχωρήσουν
δυναμικά στην οργάνωση και τη συγκρότηση μητρώου μελών του Κ.Α.Π.Η  Αγ.Νικολάου είχε ως αποτέλεσμα τη συγκρότηση προσωρινής συντονιστικής επιτροπής  και την ανάληψη δράσης.


Πιο συγκεκριμένα η προσωρινή διοικούσα επιτροπή ανέλαβε να εγγράψει μέλη του Κ.Α.Π.Η Αγ.Νικολάου όσους επιθυμούν και στη συνέχεια να προετοιμάσει τη διαδικασία για την πραγματοποίηση εκλογών στις 11 Ιανουαρίου 2015 .Με βάση  τον οδικό  χάρτη ενεργειών που   ανέλαβε να υλοποιήσει η προσωρινή διοικούσα επιτροπή  καλούνται:
1) Oι κάτοικοι του Αγ.Νικολάου που είναι άνω των 60 ετών και  επιθυμούν να γίνουν μέλη του Κ.Α.Π.Η να εγγραφούν το αργότερο μέχρι τις 5Ιανουαρίου 2015.

2) Τα εγγεγραμμένα μέλη που επιθυμούν να πάρουν μέρος ως υποψήφιοι για την ανάδειξη της νέας διοίκησης για τα επόμενα πέντε χρόνια  μπορούν από τις 4 Ιανουαρίου 2015 να προμηθευτούν τη σχετική αίτηση υποψηφιότητας από το Κ.Α.Π.Η, να τη συμπληρώσουν και να την παραδώσουν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη  8 Ιανουαρίου 2015 στην προσωρινή διοικούσα επιτροπή. Οι εκλογές  για ανάδειξη της νέας διοίκησης θα γίνουν  την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 στο κατάστημα του Κ.Α.Π.Η από τις 10:00 π.μ έως 15:00μ.μ .Τα μέλη για να ψηφίσουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους την  κάρτα μέλους του Κ.Α.Π.Η Αγ.Νικολάου.
Τα ονόματα των υποψηφίων θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015.
www.dimossithonias.gr