powered by Agones.gr - livescore

Δευτέρα

Νέο 5άστερο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική, ανοίγει το Μάιο, το Blue Lagoon Princess στις Καλύβες

Οχι όμως και να θέλουν και ιδιωτική παραλία μπροστά στο ξενοδοχείο !!
Ένα νέο 5άστερο ξενοδοχείο προστίθεται από το Μάιο στο ξενοδοχειακό δυναμικό της Χαλκιδικής. Πρόκειται για το Blue Lagoon Princess εδώ, 250 δωματίων, το οποίο έχει κατασκευασθεί με αρχιτεκτονική χωριού στην παραλία του χωριού Καλύβες, μεταξύ του πρώτου και δεύτερου ποδιού στη Χαλκιδική.
Το ξενοδοχείο ιδιοκτησιακά ανήκει στην Eurotel της
οικογένειας Δούρου, ωστόσο, η διαχείριση έχει ανατεθεί στην αλυσίδα Blue Lagoon Group του κ.Νίκου Ζαχαριά, ο οποίος διαθέτει 4 ξενοδοχεία στην Κω και ένα στην Κάρπαθο.
Ιδού πώς παρουσιάζεται το νέο ξενοδοχείο στην ιστοσελίδα του:
"Το ξενοδοχείο  προσφέρει  ότι πιο εκλεπτυσμένο θα προσδοκούσε  ένας  τουρίστας,  πολυτέλεια  και άνεση, πολλές πισίνες  και  Spa, εγκαταστάσεις για παιδικές δραστηριότητες και σπορ, με λίγα λόγια τις ιδανικές συνθήκες για κοινωνικές  και οικογενειακές  εκδηλώσεις.
Κατά την διαμονή του επισκέπτη  παρέχονται όλες οι ανέσεις: κλιματισμός, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, σύνδεση στο ίντερνετ, ψυγείο, εξοπλισμός για παρασκευή τσαγιού-καφέ , μπουρνούζια και  παντόφλες. Υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία διάφορων τύπων δωματίων που προσφέρονται- κυμαίνονται από δίκλινα δωμάτια με θέα στον κήπο και στην θάλασσα,  junior σουίτες με θέα στον κήπο or κοινόχρηστη πισίνα μέχρι και πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική πισίνα.
Το ξενοδοχείο τοποθετείται  πάνω σε μία χρυσαφένια αμμώδη παραλία και τα κρυστάλλινα νερά αντανακλούν  το βαθύ πράσινο του πευκοδάσους,  δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα σας.
Με μία ματιά:
Ιδιωτική παραλία μπροστά στο ξενοδοχείο !!!
* Πολυτελή δωμάτια και σουίτες
* Premium all inclusive
* Πολλές πισίνες και βεράντες, Τζακούζι  Water jets
* 3 θεματικά εστιατόρια και 3 θεματικά μπαρ
* Spa με εσωτερική πισίνα, κέντρο ομορφιάς
* Ψυχαγωγικές δραστηριότητες με επαγγελματίες
* Παιδικό Κλαμπ με εποπτεία
* Γοητευτικούς χώρους για εκδηλώσεις γάμων."