powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Η Hot-Tours θα κατευθύνει Αρμένιους τουρίστες προς την Ελλάδα αντί για την Τουρκία – συμφωνία με Mouzenidis Travel

Νέος δίαυλος για την προσέλκυση στην Ελλάδα τουριστών από την Αρμενία ανοίγει η νέα συμφωνία που υπέγραψε η Mouzenidis Travel με τον αρμενικό τουρ οπερέιτορ Hot-Tours την Πέμπτη, 12 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια συνάντησης του διευθυντή της Muzenidis με αντιπροσώπους αρμενικών τουριστικών πρακτόρων.Όπως δήλωσε στη συνάντηση ο διευθυντής της Hot-Tours, Mkhitar Melik-Shahnazarayan,
στόχος του τουριστικού οργανισμού από το 2010 είναι να κατευθύνει αρμένιους τουρίστες προς την Ελλάδα, αντί για
την Τουρκία.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει τοπρακτορείο ειδήσεων της Αρμενίας, ο κ. Melik Shahnazarayan επισήμανε τα εξής: «Έχουμε κάνει πολλές προσπάθειες για να ενημερώσουμε τους Αρμένιους έτσι ώστε να επιλέξουν Ελλάδα για τις διακοπές τους. Από το 2011 οργανώνουμε πτήσεις τσάρτερ προς τη Θεσσαλονίκη. Φέτος, έχουμε μια μοναδική ευκαιρία μετά την υπογραφή της συμφωνίας με την Muzenidis Travel».
Εξέφρασε επίσης την εκτίμησή του ότι όλο και περισσότεροι Αρμένιοι προτιμούν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα κάθε χρόνο. «Έχουμε ανάπτυξη που φτάνει στο 30-40% και ο αριθμός των Αρμένιων που ταξιδεύει προς την Τουρκία παρουσιάζει αντίστοιχη μείωση 30-40%. 
Πιστεύω ότι είναι μια καλή αρχή. Υπάρχει ακόμα πολύ δουλειά να γίνει κι εμείς είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε», είπε, προσθέτοντας ότι οι αρμένιοι τουρίστες που ταξιδεύουν στην Ελλάδα δεν θα έχουν απλώς φιλόξενη υποδοχή αλλά θα τους προσφερθούν και υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.
tornosnews.gr