powered by Agones.gr - livescore

Κυριακή

Εκδήλωση από τον ΣΙΘΩΝΑ παρουσίασης του δεύτερου βιβλίου του Άγγελου Φ. Μάντσιου τα «ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ» 16-5-15



οι φωτογραφίες του βιβλίου εδώ


Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Νικήτης την οποία παραχώρησε ο Δ/ντης του Σχολείου Δ.Μάντσιος η Εκπολιτιστική Εταιρεία Νέων Νικήτης ‹Ο ΣΙΘΩΝ› το Σ’αββατο 16/5/15 διοργάνωσε εκδήλωση παρουσίασης του δεύτερου βιβλίου του Νικητιανού Άγγελου Φιλώτα Μάντσιου με τίτλο τα ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ. Το πρώτο του βιβλίο
ήταν το 'Νικητιανών Θαλασσινές Διαδρομές. Την εκδήλωση χαιρέτισαν εκ μέρους του ΣιΘΩΝ ο Α.Κουρμπέτης , ο Δήμαρχος Σιθωνίας Ι. Τζίτζιος ο οποίος ανακοίνωσε και την κατασκευή πολιτιστικού Κέντρου στην Σιθωνία. ο Νικητινός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Κοσμάς Φουντουκης, με απίστευτη ορθοφωνία και την γνωστή του ευαισθησία ανέγνωσε τον εμπνευσμένο πρόλογο του βιβλίου, γραμμένο από τον κ. Πέτρο Παπαπολυβίου καθηγητή Σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου.
Ηπαρουσίαση του βιβλίου έγινε από τον ίδιο τον Συγγαραφέα , και τους Ιωάννη Τσίκουλα ομότιμο καθηγητή της Παιδιατρικής του Α.Π.Θ., Αθανάσιο Ι. Χριστιανό, φιλόλογο, Ιωακείμ Αθ. Παπἀγγελο, δρ. Αρχαιολόγο, Ιωακείμ Δ. Κρικελίκο, φιλόλογο. Επειδή το βιβλίο σχετίζεται και με πρόσωπα και του Πολυγύρου όπου τελείωσε το Λύκειο ο συγγραφέας θα γίνει παρουσίαση του Βιβλίου σε 1 εβδομάδα και στην πρωτεύουσα την Κυριακή 25-5-15 11.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Βιβλία μοιράσθηκαν και διαθέτει δωρεάν Ο ΣΙΘΩΝ. 
Όταν θα έχουμε το ψηφιακό   αρχείο θα ανεβεί και στο blog.




Α.ΚΟΥΡΜΠΕΤΗΣ  'ΣΙΘΩΝ'

ΤΖΙΤΖΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ  Δήμαρχος  Σιθωνίας


ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. ΜΑΝΤΣΙΟΣ


ΚΟΣΜΑΣ ΦΟΥΤΟΥΚΗΣ

ΙΩΑΚΕΙΜ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΣ

ΤΣΙΚΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΡΙΚΕΛΙΚΟΣ