powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Συλλόγου Τεχνών Γαλάτιστας με θέμα τον ελληνικό κινηματογράφο ΧΑΝΘ 18-5-15.

Θα θέλαμε εκ μέρους του Συλλόγου Τεχνών Γαλάτιστας Χαλκιδικής, να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο, που τίμησε με την παρουσία του την έκθεση μας!
Τους εκπροσώπους του δήμου μας,τον δήμαρχο κ.Ζωγράφο, τον αντιδήμαρχο Πολυγύρου κ. Ζαγγίλα, τον αντιδήμαρχο Γαλάτιστας κ.Λακρό. τον πρόεδρο Γαλάτιστας κ. Σειρρά, τον διευθυντή
της Χ.Α.Ν.Θ. κ. Τρυγωνά, την κ. Τριανταφύλλου, την πρόεδρο Γυναικών Πολύγυρου κ. Αμαραντίδου, τον κ. Μαλάμη,την Μαρία Κουνάδου,τον κ. Ατματζίδη,την χορωδία νέων Γαλάτιστας,τον κ. Οικονόμου από τον Σύλλογο Γαλατιστέων Θε/νίκης.
Συγχαρητήρια,στην χορωδία νέων Γαλάτιστας, που τίμησε την εκδήλωση μας, καθώς και στους υπεύθυνους της χορωδίας. που έδωσε, την δική της μοναδική, μελωδική νότα, στην έκθεσή μας. Στην ΜΑΡΙΑ την ΚΟΥΝΑΔΟΥ, για την υπέροχη δουλειά που κάνει με τα παιδιά, για όλο αυτό τον χρόνο που αφιερώνει για την χορωδία αλλά και για τόσες άλλες δραστηριότητες στον τόπο μας!
Της αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!!!!
Ο σύλλογός μας εμπνευσμένος από τον ελληνικό κινηματογράφο,δημιούργησε έργα με σκηνές και πορτραίτα Ελλήνων ηθοποιών με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων του ελληνικού σινεμά .
,Διάρκεια έκθεσης έως 22-5-15 από 17:00 έως 21:30