powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Δήμος Ν.Προποντίδας. Εθελοντική Ομάδα Δράσης Δημοτικής Ενότητας Νέας Τρίγλιας 27-9-15

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας σε συνεργασία με τη νεοσύστατη Εθελοντική Ομάδα Δράσης της Δημοτικής Ενότητας Νέας Τρίγλιας του Δήμου Νέας Προποντίδας σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 π.μ., θα πραγματοποιήσει την πρώτη δράση, με κεντρικό αντικείμενο τον εξωραϊσμό ενός κοινόχρηστου χώρου στη Νέα Τρίγλια. 

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα
θα περιλαμβάνει τις εξής δραστηριότητες:
  • Καθαρισμός και βάψιμο των δύο στάσεων της Νέας Τρίγλιας στην κεντρική πλατεία. Καθαρισμός των πινακίδων σήμανσης πέριξ των στάσεων.
  • Δράσεις δημιουργικής απασχόλησης και face painting για τα παιδιά.
  • Συγκέντρωση συσκευασμένων τροφίμων μακράς διαρκείας, τα οποία θα δοθούν στους υπεύθυνους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» προς στήριξη των ανθρώπων της Δημοτικής Ενότητας Νέας Τρίγλιας που τα έχουν ανάγκη.
Στο τέλος της δράσης, θα προσφερθεί σε όλους, μικρούς και μεγάλους, από ένα γλαστράκι με ένα όμορφο λουλούδι, προσφορά Γεωπονικού Κέντρου της περιοχής.
Το κεντρικό μήνυμα είναι να κάνουμε τον τόπο όπου ζούμε, πιο ανθρώπινο, καλαίσθητο και αξιοπρεπή. Με αμεσότητα και ευελιξία, θέληση και καλή διάθεση για συνεργασία και προσφορά, θα βγούμε όλοι πολλαπλά ωφελημένοι, τόσο προσωπικά όσο και σαν τοπική κοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ.: 23733 50305  /  Φαξ:     23730 52044
Email:    ethelontes.triglias@nea-propontida.gr  -  Facebook: Εθελοντική Ομάδα Δράσης Τρίγλιας

Ο Δήμαρχος

Εμμανουήλ Καρράς