powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Miss Porto Carras 2015 Katarina Sulkic

Η Katarina Sulkic αναδείχθηκε Miss Porto Carras 2015 στον διαγωνισμό ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015, στο lobby του Porto Carras Meliton 5* (Miss Porto Carras» στα πλαίσια της προετοιμασίας των φιναλίστ για τον διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Serbia 2016»!)
Την εκδήλωση παρουσίασε η γνωστή Σέρβα παρουσιάστρια
Μaja Μanojlovich, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η Πρόεδρος των καλλιστείων Miss Serbia & Balkan Beauty και καταξιωμένη δημοσιογράφος, κα Vesna De Vinca. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί επίσημοι τιμώντας μας με την παρουσία τους.
Τα καλλιστεία Miss Porto Carras 2015 είχαν μεγάλη απήχηση στο κοινό και η συμμετοχή των πελατών και άλλων επισκεπτών ήταν πολύ υψηλή. Ήδη από τις 20.00 πελάτες, κριτική επιτροπή και συντελεστές της παραγωγής άρχισαν να συρρέουν στο lobby του Porto Carras Meliton 5* για να απολαύσουν το λαμπερό event, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.
Το εναρκτήριο λάκτισμα του διαγωνισμού δόθηκε από την κα Υλιάνα Στέγγου, Αντιπρόεδρο του Κτήματος Πόρτο Καρράς και Πρόεδρο της κριτικής επιτροπής των καλλιστείων "Miss Porto Carras", καλωσορίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους και τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και ευχαριστώντας εκ μέρους της διοίκησης του Porto Carras την κα Vesna De Vinca για την άψογη συνεργασία και την άρτια διοργάνωση καθώς και για την επιλογή του Porto Carras για 5η συνεχή χρονιά για την προετοιμασία των σερβικών καλλιστείων στις εγκαταστάσεις του.
Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι παρουσιαστές της βραδιάς σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη του event! Δεν παρέλειψαν φυσικά να ευχαριστήσουν το Porto Carras Grand Resort για τη μοναδική φιλοξενία που τους παρέχει και τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του στις οποίες γίνονται οι φωτογραφήσεις και οι βιντεοσκοπήσεις των φιναλίστ!
Το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή ενθουσιάστηκε με τις πανέμορφες κοπέλες και δεν σταμάτησε να τις ενθαρρύνει με το πιο θερμό του χειροκρότημα!
Οι φιναλίστ φορώντας φορέματα σε φθινοπωρινές αποχρώσεις, μαγιό και νυφικά φορέματα της διάσημης σχεδιάστριας Vladanka Celic παρέλασαν μπροστά σε κοινό και κριτές χαρίζοντας λαμπερά χαμόγελα!
Στο τελευταίο μέρος της παρουσίασης η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής κα Υλιάνα Στέγγου ανακοίνωσε το όνομα της νικήτριας των καλλιστείων Miss Porto Carras 2015, η οποία συγκινημένη παρέλαβε το στέμμα από την νικήτρια του διαγωνισμού Miss Serbia 2015.

Στη συνέχεια ακολούθησε φωτογράφηση και συνεντεύξεις από το σερβικό και τον ελληνικό τύπο και την τηλεόραση ενώ οι επίσημοι καλεσμένοι και οι συντελεστές της βραδιάς διασκέδασαν μέχρι πρωίας στο News Café, στο ξενοδοχείο Porto Carras Μeliton 5*.

Για ακόμα μια χρονιά το Porto Carras Grand Resort διοργάνωσε ένα μοναδικό event με πολλή λάμψη, ωραίες παρουσίες, εκλεκτούς καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις.