powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Συνέντευξη τύπου για τη διεξαγωγή της 14ης Διεθνούς Συνάντησης Ρίψεων “Σιθώνεια 2014”


Για την διεξαγωγή της 14ης Διεθνούς Συνάντησης Ρίψεων “Σιθώνεια 2014” που θα γίνουν την Παρασκευή 11-7-14 στο Δημοτικό Στάδιο της Νικήτης έσωσαν συνέντευξη τύπου σήμερα 9-7-14  ο υπεύθυνος της διοργάνωσης κ. Νίκος Παπαδημητρίου, Ο πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης- Χαλκιδικής κ. Αναστάσιος Τομπούλης, και ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Σιθωνίας και υπεύθυνος αθλητισμού κ. Νίκος Χριστοδούλου
   Ο κ. Νίκος Παπαδημητρίου υπεύθυνος της διοργάνωσης αναφέρθηκε αναλυτικά στο πρόγραμμα των αγώνων, που ξεκινούν
την Παρασκευή στις 4 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της Νικήτης και περιλαμβάνει δισκοβολία, σφαιροβολία, σφυροβολία, ενώ για δεύτερη χρονιά θα διεξαχθεί το αρχαίο αγώνισμα της λιθοβολίας, στο οποίο θα πάρουν μέρος βετεράνοι- ενεργοί αθλητές.
Ο κ. Παπαδημητρίου υπογράμμισε τη διεθνή αναβάθμιση των Αγώνων, καθώς οι αθλητές θα μπορούν εδώ να επιτύχουν το όριο για τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στα 13 χρόνια συμμετείχαν 225 διεθνείς αθλητές από 27 χώρες.
Παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους φορείς που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια και ιδιαίτερα το Δήμο Σιθωνίας και τον δήμαρχο κ. Ιωάννη Τζίτζιο για την οικονομική και ηθική στήριξή τους. 
Ο πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης- Χαλκιδικής κ. Αναστάσιος Τομπούλης τόνισε τη σημασία των Αγώνων και συνεχάρη τους διοργανωτές και κυρίως την τοπική αυτοδιοίκηση, που βρίσκεται πάντα δίπλα και στηρίζει τα αθλητικά σωματεία.
Ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Σιθωνίας και υπεύθυνος αθλητισμού κ. Νίκος Χριστοδούλου καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τους Αγώνες, ενώ ο αντιδήμαρχος κ. Κυπαρίσσης Ντέμπλας εξήρε τη συμβολή τέτοιων εκδηλώσεων στην προβολή της περιοχής.   
Τέλος, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Πτολεμαίος Παπαμιχαήλ ευχαρίστησε τον κ. Παπαδημητρίου και το Δήμο Σιθωνίας για τη στήριξή τους και υπογράμμισε την πολύτιμη συμβολή της περιφέρειας στην ανάπτυξη και τον αθλητισμό.