powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη

Κίνδυνος για χειρόφρενο επ' αόριστον στον ΟΑΣΘ

Άκαρπες οι επαφές του Σωματείου Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ με εκπροσώπους του υπουργείου Μεταφορών. Έκτακτο ΔΣ συγκαλεί αύριο ο πρόεδρος των εργαζομένων, ο οποίος εισηγείται επίσχεση εργασίας από τη Δευτέρα
Σε επίσχεση εργασίας προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, μετά το ναυάγιο στις σημερινές συζητήσεις εκπροσώπων του σωματείου στο υπουργείο Μεταφορών.
Ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Οργανισμό, Δημήτρης Τσερμενίδης, εισηγείται επ' αόριστον επίσχεση εργασίας για όλη τη βάρδια, με αφετηρία την ερχόμενη Δευτέρα, κάτι που σημαίνει πως δεν θα κινείται κανένα λεωφορείο στην πόλη, καθώς και δεν θα υπάρχει ούτε προσωπικό ασφαλείας.
Η απόφαση για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων θα ληφθεί αύριο το πρωί, στις 9:00, κατά την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του Σωματείου που έχει συγκαλέσει ο πρόεδρος των εργαζομένων. Σε δηλώσεις του στη Voria.gr, ο κ. Τσερμενίδης, που είναι καθ'οδόν στη Θεσσαλονίκη, μετά τις άκαρπες επαφές στην Αθήνα, τονίζει «πως οι εκπρόσωποι του υπουργείου δεν μας είπαν τίποτα σε ό,τι αφορά τα 50 εκατ. ευρώ που χρωστάει το δημόσιο στον ΟΑΣΘ. Είμαστε ένα μήνα απλήρωτοι και θα απαντήσουμε με δυναμικές κινητοποιήσεις».


Voria.gr