powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Σύσκεψη στην Αρναία για την παρακαμπτήρια οδό (11/6/2015)

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Αρναίας με θέμα την παρακαμπτήρια οδό της πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015..
Παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Γιώργος Ζουμπάς, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δημήτριος Τζηρίτης, Κατερίνα Ζωγράφου και Λάζαρος Τόσκας, ο
πρώην Δήμαρχος Αριστοτέλη Ιωάννης Μίχος, ο Προϊστάμενος της  Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Μήλιος, ο Προϊστάμενος Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής Ιωάννης Λανταβός και υπηρεσιακοί παράγοντες, εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Αγίου Όρους και Αρδαμερίου, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του Δασαρχείου Αρναίας, του Κέντρου Υγείας Παλαιοχωρίου, ο Αντιδήμαρχος Αρναίας και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Αρναίας.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν όλες οι πιθανές λύσεις για τα προβλήματα τα οποία έχουν ανακύψει

Από τη σύσκεψη προέκυψε η ανάγκη εξεύρεσης του ποσού των 450.000 € περίπου για την δημιουργία ενός ανισόπεδου κόμβου όπου θα λύσει οριστικά το πρόβλημα της παρακαμπτήριας οδού της Αρναίας. Για να εξευρεθεί το παραπάνω κονδύλι, αποφασίστηκε το αμέσως προσεχές διάστημα, να συναντηθούν ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής και η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αριστοτέλη με τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γιώργο Σταθάκη και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ κ. Αλέξη Χαρίτση.