powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή

Συνάντηση του προέδρου της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Επιτραπέζιας Ελιάς (ΔΟΕΠΕΛ) με τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής (11/6/2015

Στις 11 Ιουνίου 2015 ο Πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Επιτραπέζιας Ελιάς (ΔΟΕΠΕΛ) κ.Γιώργος Ντούτσιας συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Ιωάννη Γιώργο στο γραφείο του στο Διοικητήριο.
Παρόντες στην συνάντηση ήταν οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Δημήτριος Τζηρίτης και η κ. Αικατερίνη Ζωγράφου όπως
επίσης και ο Δ/ντης Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ.Τερτιβανίδης Κων/νος.
 Ο κ.Ντούτσιας ενημέρωσε σχετικά με την δημιουργία της νεοσύστατης Διεπαγγελματικής Οργάνωσης που για πρώτη φορά θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την επιτραπέζια ελιά και την σειρά επαφών που είχε με οργανώσεις παραγωγών του Νομού. «Ο Νομός Χαλκιδικής είναι ο πρώτος νομός παραγωγής επιτραπέζιας ελιάς και ως Πρόεδρος της ΔΕΠΟΕΛ είχα χρέος να ξεκινήσω των κύκλο των επαφών μου με τους παραγωγούς του Νομού σας», ανέφερε ο κ.Ντούτσιας.
 Ο Αντιπεριφερειαρχής αφού ενημερώθηκε, ευχαρίστησε τον κ.Ντούτσια και ανέφερε ότι «Πράγματι για την Χαλκιδική η επιτραπέζια ελιά είναι το σημαντικότερο αγροτικό προϊόν με μεγάλη συμμετοχή στις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων και με σημαντικό αντίκτυπο στην Εθνική Οικονομία.» Ολοκληρώνοντας ο κ. Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι: «Δεν νοείται φορέας που ασχολείται με την επιτραπέζια ελιά να μην περιλαμβάνει τη Χαλκιδική».