powered by Agones.gr - livescore

Σάββατο

Δήμος Αριστοτέλη σε σχέση με τις αυριανές συγκεντρώσεις στις Σκουριές, να πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αριστοτέλη ενόψει των συγκεντρώσεων που έχουν προγραμματιστεί στις Σκουριές αύριο Κυριακή 15.02.15 και με αφορμή το κλίμα έντασης που καλλιεργείται τις τελευταίες ημέρες, κάνει έκκληση να πρυτανεύσει η λογική και η ψυχραιμία, μακριά από προκλήσεις και ακρότητες.
Οι αντεγκλήσεις και το πολεμικό κλίμα που δημιουργείται δεν εξυπηρετούν σε καμία περίπτωση την επίλυση αυτού του ζωτικής σημασίας για την περιοχή ζητήματος. Επιπλέον, δυσφημίζουν τον τόπο μας και συνεχίζοντας το κλίμα διχασμού δυσχεραίνουν την οποιαδήποτε προσπάθεια λύσης στο πλαίσιο της δημοκρατίας της νομιμότητας και το

υ δημοκρατικού διαλόγου με όλους τους δημότες. Ας διαψεύσουμε όλους αυτούς που βασίζουν την ύπαρξή τους στη μισαλλοδοξία και στη διαίρεση της κοινωνίας. Ας αποδείξουμε όλοι μαζί ότι μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας με ωριμότητα και υπευθυνότητα, μέσα στο πλαίσιο των θεσμών με διάλογο, ενότητα και αμοιβαίο σεβασμό.
Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αριστοτέλη δεσμεύεται να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια στους παραπάνω άξονες προκειμένου να βρεθεί η βέλτιστη αλλά και οριστική λύση στο μεγάλο πρόβλημα του τόπου μας, ξεπερνώντας τις τεχνητές αντιθέσεις, οδηγώντας τον τόπο μας στο δρόμο της ενότητας, της ευημερίας και της προκοπής.