powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη

Το ΠΑΣΟΚ τρολάρει τον Τσίπρα με την πρώτη του ερώτηση στη νέα βουλή του Δριβελέγκα , για την πρόσληψη της ευαιρείας lazard με ρόλο παροχής νομικών συμβουλών,

Η θητεία της νέας κυβέρνησης, ξεκίνησε με κάθε επισημότητα από την Τρίτη και μετά από την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης από 162 βουλευτές. Ήδη μάλιστα κατατέθηκε η πρώτη ερώτηση από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. 

Ο Γιάννης Δριβελέγκας, μοιάζει να τρολάρει τον πρωθυπουργό, καταθέτοντας ερώτηση για την πρόσληψη της εταιρείας Lazard που ανακοινώθηκε την προηγούμενη
εβδομάδα από το Υπουργείο των Οικονομικών. 
Η συγκεκριμένη εταιρεία, που είχε ρόλο συμβούλου στο Υπουργείο και την περίοδο που υπουργός ήταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είχε παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο PSI. Μάλιστα τότε, ο Αλέξης Τσίπρας, ως επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είχε καταθέσει ερώτηση στον Ευάγγελο Βενιζέλο για την πρόσληψη της εν λόγω εταιρείας. 

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, λοιπόν, επέλεξε να μην αλλάξει στο παραμικρό τις τρεις από τις τέσσερις ερωτήσεις που το 2011 απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας στον Ευάγγελο Βενιζέλο, κάνοντας την ερώτηση να μοιάζει με απλό τρολάρισμα.

Εδώ η ερώτηση του Γιάννη Δριβελέγκα, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Εδώ η ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα το 2011