powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη

Κουρουμπλής: Τα χρήματα από την BMW του Bενιζέλου και το πρωθυπουργικό αεροσκάφος θα πάνε στα ασθενοφόρα

Tα χρήματα από την πώληση της BMW που μετέφερε τον Ευάγγελο Βενιζέλο και από το πρωθυπουργικό αεροπλάνο θα δοθούν για τα 120 ασθενοφόρα που είναι παρκαρισμένα επειδή όπως ανέφερε οι προκάτοχοι του Υπουργείου δεν βρήκαν 800.000 για τις επισκευές.
Την πρόσληψη 1.000 γιατρών εντός του επόμενου τριμήνου, ανακοίνωσε απόψε ο αρμόδιος υπουργός Παναγιώτης
Κουρουμπλής.
 Στη συνέχεια της ομιλίας του στη Βουλή ανακοίνωσε πως άμεσα θα στελεχωθούν οι δομές Υγείας της χώρας με διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό και με την επαναπρόσληψη δημοσίων υπαλλήλων.
 Ο κ. Κουρουμπλής, επισήμανε επίσης πως διατάχθηκε διαχειριστικός έλεγχος σε τέσσερις μεγάλους οργανισμούς ενώ συμπλήρωσε πως οι έλεγχοι θα επεκταθούν όπου αλλού υπάρχουν θύλακες διαφθοράς.
Μεταξύ άλλων σημαντικών ανακοινώσεων ήταν και η αλλαγή του μοντέλου της πολιτικής φαρμάκου, με στόχο να γίνει η Ελλάδα χώρα , έρευνας και επενδύσεων στην παραγωγή φαρμάκου.
 Τέλος, ανέφερε και ένα περιστατικό σύμφωνα με το οποίο το υπουργείο να καλείται να πληρώσει για δύο χρόνια 15 εκατ. ευρώ στους Γερμανούς για την υποστήριξη να φτιάξουμε νομοσχέδιο και να εκδίδουμε υπουργικές αποφάσεις.
 Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ανακοίνωσε πως τα χρήματα από την πώληση της BMW που μετέφερε τον Ευάγγελο Βενιζέλο και από το πρωθυπουργικό αεροπλάνο θα δοθούν για τα 120 ασθενοφόρα που είναι παρκαρισμένα επειδή όπως ανέφερε οι προκάτοχοι του Υπουργείου δεν βρήκαν 800.000 για τις επισκευές.

www.lifo.gr
 ΑΠΕ-ΜΠΕ